Welkom bij Ruyterbosch Equine

Mijn naam is Lisa van Gils en ik ben gediplomeerd Basic Instructor Classical Dressage, opgeleid aan de NCSAH. Zelf ben ik actief in de wedstrijdsport en jaag ik met mijn paarden mijn dromen achterna.
 
Wil jij ook jou dromen achterna gaan? Ruyterbosch Equine biedt verschillende diensten aan zoals instructie en training. Neem dan vooral een kijkje op mijn website om te zien hoe ik jou kan helpen! 

Naast instructie en training ben ik actief in de multimedia als foto/videograaf en social media creator. Het is mogelijk om bij mij foto/videoshoots te boeken, maar ik help ook ondernemers met het opzetten van een stevige social media strategie.


 

IMG_5231logo
IMG_5231logo
IMG_3498logo
IMG_3498logo
IMG_8101
IMG_8101
IMG_6975logo
IMG_6975logo
IMG_4911
IMG_4911


Diensten


Training

In de afgelopen 8 jaar heb ik verschillende paarden en pony's opgeleid. Of het nu gaat om een goede basis aanleggen, uitbrengen op wedstrijden, of in conditie houden tijdens de vakantie, in overleg is er van alles mogelijk. 

Klik hier voor info


Instructie

Tijdens mijn lessen streven we naar een paard wat biomechanisch correct door de baan beweegt. Een goede fundering is nodig om jouw doelen en dromen te kunnen bereiken, en deze leg ik graag met jou aan tijdens onze trainingen.

Klik hier voor info


Multi-media

Foto/videografie is een aspect wat ik altijd al leuk heb gevonden. Ik help klanten aan een blijvende herinnering van speciale momenten. Naast  fotoshoots help ik  ondernemers met het opzetten van een strak en professioneel social media plan.

Klik hier voor infoNieuws


Terug naar overzicht

16-12-2023

Kennismakingsdag Ruyerbosch Equine

Wil jij kennis maken met mijn manier van lesgeven en met jou (jonge)paard/pony oefenen op een vreemde locatie?

Op zaterdag 16 december 2023 organiseer ik op mijn eigen locatie een kennismakingsdag waar jij met mij kennis kunt maken. Elke combinatie krijgt een eigen tijdsslot van een uur zodat jou paard kan wennen aan de locatie en je al jou vragen aan mij kunt stellen. Als extraatje krijg nog een leuke foto van jou en je paard na afloop van de training.

Aanmelden voor de kennismakingsdag kan via
https://calendly.com/ruyterboschequine/kennismakingsdag-rbe

Kosten: €35,00 incl foto ter waarde van €10,00

 Schrijf je nu in!
 IMG_0082.JPG


Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Instagram