VIDEOGRAFIE

Naast dat foto's een mooie herinnering kunnen zijn van jullie band samen of een speciale gebeurtenis, is het gevoel van het moment nog beter zichtbaar op video. Op social media worden de reels ook steeds populairder. Daarom kun je bij mij verschillende reels pakketten boeken, met extra foto opties.

REELS PAKKETTEN

BASIC REELS

Met het BASIC REELS pakket ontvang jij bij jou shoot 2 reels tussen de 10 en 25 seconde door mij samengesteld. De shoot duur +/- 1 uur. De video's worden al voorzien van muziek. Tijdens de shoot kun je aangeven wat voor type beelden jij tof vind en welke muziek je graag onder de reels wilt hebben. Hier probeer ik zo veel mogelijk rekening mee te houden. Het is ook mogelijk om een fotopakket toe te voegen aan jouw shoot met 5 foto's naar keuze.

KOSTEN €60,00 excl km kosten (0,21 cent p km)

Extra optie: 5 foto's voor €45,00 


PRO REELS

Met het PRO REELS pakket krijg je 3 reels door mij samengesteld. 2x reels tussen de 10 en 25 seconde en 1x reels van ongeveer 45 seconde. De shoot duurt +/- 2 uur. Daarnaast ontvang je ook alle losse beelden met logo zodat je zelf nog extra video's hebt voor bijvoorbeeld instagramstories. De reels worden met muziek eronder gemaakt. Jij kunt aangeven welke muziek je leuk vind en wat voor type beelden jij in je reels wilt. Het is ook mogelijk om een fotopakket toe te voegen aan jouw shoot met 5 foto's naar keuze.

KOSTEN €75,00 excl km kosten (0,21 cent p km)

Extra optie: 5 foto's voor €45,00  E-mailen
Bellen
Instagram